Over ons

Jouw transitievergoeding, onze expertise!

Bereken Je Transitievergoeding is een initiatief en  handelsnaam van DKVAW Advies BV, een adviesbureau met veel expertise en ervaring op het gebied van HR vraagstukken, arbeidsrecht, arbeidscontracten en loon/fiscaal gerelateerde zaken. Uiteraard zijn we goed thuis in de steeds veranderende wetgeving op het gebied van sociale werknemersverzekeringen en loonkosten subsidies.

In ons werk hebben wij veel met arbeidsrecht te maken. We merken dat veel mensen moeite hebben om erachter te komen wat hun rechten zijn tegenover hun werkgever. Wij willen hier graag mee helpen.

Vanuit ons kantoor in Beverwijk werken we aan jouw belang. Met vier ervaren consultants beoordelen we jouw claim op het recht op een transitievergoeding en indien nodig maken we voor jou de gang naar de kantonrechter. Uiteraard op basis van no cure, no pay!

Neem contact op

Adres

Parallelweg 2
1948 NM Beverwijk

E-mail

info@berekenjetransitievergoeding.nl

Facebook

Of stel direct je vraag via Facebook.

Waarom zou je voor ons kiezen?

  • Wij weten alles van transitievergoedingen en bijbehorende regelgeving.
  • Wij bereiken een optimaal financieel resultaat voor jou, omdat we je transitievergoeding persoonlijk berekenen. Voorkom dat je werkgever een foute berekening maakt!
  • Indien nodig stappen we namens jou naar de kantonrechter. Zo gaat jouw recht niet verloren.
  • Ook beoordelen wij jouw recht op een eventuele aanzegvergoeding (zie ook onze veelgestelde vragen). Een aanzegvergoeding kan oplopen tot maximaal 1x je bruto maandsalaris en wordt in 41% van onze controles ook daadwerkelijk geclaimd.
  • Volledig op basis van no cure, no pay.
  • We rekenen pas af nadat jij de transitievergoeding op je rekening hebt ontvangen, dus geen voorfinanciering.
Check vrijblijvend of je recht hebt op geld!